Миналата седмица смених гарнитурата на капака и отвътре навсякъде се виждаше доста нагар. Майстора почисти колкото можа от капака но оста още доста.
Колата е карана само със Селения, само че като гледам сервизната книжка италианеца дето я е карал го е сменял на 16-18 000 км. Аз съм сменял 2 пъти масло единия път на 6000 и втория път на 10000.
Доколкото проучух вариантите са три:
1) Да сложа някакво хубаво скъпо масло с присадки (Shell, Castrol, Mobil)
2) Да сложа пак Селения или някакво евтино + някаква присадка за почистване
3) При смяна на маслото да използвам някакъв препарат за почистване от типа - сипваш, работи 10 мин на празен ход и сменяш маслото.
Вариант 2 излиза по скъп от вариант 1.
За 3 вариант с препарата .. разбрах че винаги оставало от дадения препарат в кутията и можело да ми направи голяма беля.
Някой сблъсквал ли се е с подобна дилема ?
Колата е карана само със Селения, само че като гледам сервизната книжка италианеца дето я е карал го е сменял на 16-18 000 км. Аз съм сменял 2 пъти масло единия път на 6000 и втория път на 10000.
Доколкото проучух вариантите са три:
1) Да сложа някакво хубаво скъпо масло с присадки (Shell, Castrol, Mobil)
2) Да сложа пак Селения или някакво евтино + някаква присадка за почистване
3) При смяна на маслото да използвам някакъв препарат за почистване от типа - сипваш, работи 10 мин на празен ход и сменяш маслото.
Вариант 2 излиза по скъп от вариант 1.
За 3 вариант с препарата .. разбрах че винаги оставало от дадения препарат в кутията и можело да ми направи голяма беля.
Някой сблъсквал ли се е с подобна дилема ?
Comment